Enkele Leuke Weetjes & Referenties Tevreden klanten, daar gaan we voor

ADS-AUTOCARS NG werkt milieubewust

Op 24 maart 2014 werd ADS-AUTOCARS NG door Staatssecretaris voor Leefmilieu, Energie en Mobiliteit MELCHIOR WATHELET gelauwerd voor de recente investeringen inzake milieubewust ondernemen:

  • rationeel energieverbruik in de kantoren,
  • verlaging van schadelijke emissies van de autocars,
  • gebruik van regenwater in plaats van leidingwater voor het wassen van de bussen en voor het sanitair gebruik.

Het duurzaam ondernemerschap is eerder zeldzaam in de bus- en autocarwereld. Milieubewust vervoer aanbieden is echter een stokpaardje van het bedrijfsmanagement.

Op de foto zien we de algemeen directeur van ADS-AUTOCARS NG de prijs van de Staatssecretaris in ontvangst nemen.

St-Martinus wielerwedstijd

ADS-AUTOCARS NG is ook de trotse sponsor van de jaarlijkse Sint Martinus wielerwedstrijd in Antwerpen. In 2013 startte de koers op de Grote Markt in Antwerpen. Wij toonden graag onze autocars aan de start vlakbij het MAS - Museum Aan de Stroom in 2014. Op 6 juli 2015 zal de St-Martinusprijs in Antwerpen vertrekken vlak voor de derde etappe van de Ronde van Frankrijk!

Topvolley Callant Antwerpen

ADS-AUTOCARS levert de spelersbus aan eersteklasser en bekerwinnaar 2013-2014 Topvolley CALLANT-ANTWERPEN. Voor elke verplaatsing kunnen de spelers zich in een ontspannen sfeer concentreren op de wedstrijd. ADS-AUTOCARS voorziet ook in de internationale verplaatsingen (Europa league).


Enkele leuke filmpjes

Vertrekken naar de Ronde!

Topprestaties in de bergen

Nog niet overtuigd?