ADS-AUTOCARS NG Vloot: Steeds een oplossing op uw maat

ADS AUTOCARS NG beschikt over een heel brede vloot

Naast limousines, monovolumewagens en minibusjes, biedt ADS-AUTOCARS NG zowel budget autocars tot 72 plaatsen aan voor scholen en jeugdverenigingen maar vooral luxueuze touringcars van 18 tot 80 plaatsen voor tourisme in binnen- en buitenland, vervoer van klanten, personeelsuitstappen, groepsvervoer naar alle Europese luchthavens en nog veel meer.

Bovendien beschikt ADS-AUTOCARS NG over één VIP-autocar die toelaat om aan boord een heuse werkmeeting te houden. De klant kan zijn laptop aansluiten op de schermen van de autocar om zo een (bedrijfs)presentatie te geven. Warme en koude dranken kunnen aangeboden worden en er is een microgolfoven aanwezig. Achteraan zijn tien plaatsen in salon uitvoering rond een centrale tafel. “Vergader in de file” in plaats van deze verplaatsingstijd nutteloos te verliezen is ons motto. Natuurlijk kan deze VIP-autocar ook worden ingezet voor huwelijken of kwalitatief hoogstaande reizen.

Aangenaam reizen in een luxe autocar

Elke touringcar is uitgerust met tenminste één via à vis voor vier personen. Kaarten onderweg of iets bespreken kan in een ongedwongen gezellige sfeer.

Elke touringcar beschikt ook over een minibar voor warme en koude dranken. Mits voorafgaandelijke bestelling kan ook een ontbijt of een kleine maaltijd tijdens de rit worden opgediend zodat niet onnodig onderweg moet gestopt worden. Op verzoek voorziet ADS-AUTOCARS ook een hostess voor de bediening tijdens het rijden.

Vergaderen in de file

De VIP-midicoach van ADS-AUTOCARS is achteraan uitgerust met een rondzit en verschillende LED-schermen.

Wie klanten laat ophalen op de luchthaven kan onderweg naar zijn onderneming een heuse bedrijfspresentatie geven of een productvoorstelling doen. Hij kan zijn laptop aansluiten op de beeldschermen van de autocar zodat iedereen mee kan volgen. Hierdoor wordt de kostbare tijd van potentiële klanten of van eigen medewerkers tijdens de verplaatsing zinvol benut.

Ook voor toeristische uitstappen waarbij historisch beeldmateriaal de uitleg van de gids aanschouwelijker maakt is deze midicoach een optimale keuze.

Foto-galerij Want een beeld zegt meer dan woorden