tailor made transport

vervoer van 1 tot 1001 personen

reizen in alle comfort en veiligheid

 

 

guest

Een frisse aanpak, gestoeld op jarenlange ervaring.
ADS-AUTOCARS NEXT GENERATION startte op 16 januari 2014 door de overname van de autocarafdeling van het vroegere Antwerp Driving Services (A.D.S.) dat al 20 jaar actief is in het vervoer van personen per autocar.

Zowel de voertuigen als enkele medewerkers met jaren dienst hebben hun trouw aan het nieuwe management bevestigd. Het samengaan met een internationale partner biedt verregaande groeiperspectieven en toekomstkansen.

ADS-AUTOCARS NG is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 12.30 uur (behalve op feestdagen) op het nummer 03/239.01.36. Om snel een offerte te krijgen vul je best ons online offerte formulier in.

Wat doet ADS - Autocars NG?

Tailor made transport

ADS-AUTOCARS NG reikt een oplossing aan voor elke vraag voor het vervoer van personen. Niet toevallig is ons motto “TAILOR MADE TRANSPORT”.

Of het nu gaat om één klant die op de luchthaven moet worden opgepikt of 7.500 mensen die op dezelfde dag in België aankomen voor het festival Tomorrowland, ADS-AUTOCARS NG biedt steeds de gepaste oplossing. Dit dankzij de eigen expertise en een netwerk van partners.

Contacteer ons

Onze Waarden

onberispelijk en duurzaam

Naast het verlenen van een onberispelijke service zet ADS-AUTOCARS alles in om duurzaam en ecologisch verantwoord personenvervoer aan te bieden.

Dit gaat van de aanschaf van autocars die minder vervuilen dan wat de wettelijke normen voorschrijven over het gebruik van regenwater en bio-afbreekbare zepen om de voertuigen te poetsen tot het gebruik van papier met FSC-label uit verantwoorde bosteelt. Bovendien wordt het ganse elektriciteitsverbruik van het bedrijf geput uit zelf opgewekte zonne-energie.